هر چند ادوات زرهی در مسیر توسعه میزان مقاومت زرهها، اغلب یک قدم جلوتر از تسلیحات ضد زره قرار داشتهاند اما این سلاحها به دلیل هزینههای به نسبت کم در چرخه طراحی تا کاربری در کشورهای مختلف دنیا به سرعت متناسب با تهدیدات روز توسعه یافتهاند.
اما موشکها در زمینه روشهای هدفگیری و هدایت، تانکها را ناچار به استفاده از ادوات دفاعی جدیدتر سوق میدادند. از این رو 2 مؤلفه هدایت دقیق و مطمئن و قدرت نفوذ بالا اصلیترین عوامل تعیین کننده ارزش یک سامانه ضد زره محسوب میشوند. ذکر این نکته لازم است که موشکها به عنوان سلاح دارای قابلیت هدایت برتری قابل توجهی بر راکتها و توپهای بدون عقبنشینی دارند ولی به دلیل قیمت بسیار بالاتر آنها، همچنان از راکتها برای انهدام طیفی از اهداف استفاده میشود.
پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، به جز تسلیحات راکتی نظیر RPG-7 اصلیترین سلاح ضد زره ایران را چند هزار فروند موشک BGM-71 که نام عمومی آن تاو (TOW) است تشکیل میداد که علاوه بر قابلیت شلیک از بالگردهای کبرا، از پرتابگرهای ثابت زمینی، خودروهای جیپ و نفربرهای M-113 هم شلیک میشدند.
این موشک با طول 1.16، قطر 0.152 و دهانه بال 0.46 متر، جرم 18.9 کیلوگرم که 3.9 آن مربوط به سرجنگی است، به سرعت 278 متر بر ثانیه و برد 65 تا 3750 متر و میزان نفوذ در زره تا 430 میلیمتر دست می یافت.
این موشک که احتمال اصابت آن به هدف 95٪ عنوان میشود در دست رزمندگان اسلام کارنامه درخشانی در جنگ تحمیلی 8 عراق علیه کشورمان ساله از خود بجا گذاشت. روش هدفگیری و هدایت این موشک از نوع فرمان به خط دید نیمه خودکار با ارسال فرامین از طریق سیم به موشک بود.
در این روش کاربر با نگاه کردن از دوربین هدفگیری میبایست همواره نشانهگیر را روی هدف نگه دارد که در صورت حرکت آن، فرامین اصلاحی توسط سامانه هدایت متصل به پرتابگر، محاسبه شده و به موشک ارسال میشود.